Betaalinformatie - Handelsonderneming Koehoorn

Betaalinformatie

1. iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Moneyou, van Lanschot, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.
Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.

Zie voor meer info www.ideal.nl.

2. PayPal

Bij Handelsonderneming Koehoorn kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

  • Je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven.

Hoe kun je betalen met PayPal bij Handelsonderneming Koehoorn?

  1. Leg een product in je winkelmandje en klik op bestellen.
  2. Kies bij de stap ‘betaalwijze’ voor Paypal.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de website van Paypal.
  4. Log in met je PayPal account.
  5. Bevestig de betaling.

Zie voor meer info www.paypal.com

3. Bancontact/Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies bij Handelsonderneming Koehoorn voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash?

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Ook vanuit België en Duitsland

Zie voor meer info www.bancontact.com

4. Creditcard

Bij Handelsonderneming Koehoorn zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse, Belgische en Duitse aanbieders meer dan welkom. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card of American Express. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

  • Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

5.  Giropay

Bij Giropay hoeft u zich niet vooraf te registeren, wordt er betaald via de vertrouwde bankomgeving en zijn de persoonsgegevens op dezelfde manier goed beveiligd. Het enige wat u nodig heeft zijn uw rekeningnummer en bankcode welke geschikt zijn voor internetbankieren. U volgt vervolgens de aanwijzingen op uw scherm en uw betaling is voltooid.

  • Voornamelijk gebruikt in Duitsland

Zie voor meer info www.giropay.de

6. Overboeking / SEPA

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken.

Let op: Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9 of 21% BTW